Автор | Сообщение |
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 23.04.05 02:20. Заголовок: Кухня !
|
|
|
Ответов - 268
, стр:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
All
[только новые]
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 18:16. Заголовок: Re: Кухня !
Трисс Ну что же Вы стоите?
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 18:30. Заголовок: Re: Кухня !
пора бы уже начинать готовится к празднику, поскорей бы Гуго пришёл..*бормоча себе под нос и нарезая овощной салат*
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 18:34. Заголовок: Re: Кухня !
Рецепт 1: Hunter’s Hot Pot Water 2 teaspoons salt 1/8 teaspoon pepper 1 large potato 1 medium turnip 2 medium carrots 1 medium green pepper 1 medium stalk celery 1 small onion 1 bay leaf Cut the potato into 1.5 inch pieces and for the rest of the vegetables, except the bay leaf and onion, cut them into 1 inch pieces. But with the onions you chop them (not dice). Boil water in a pot and add vegetables. Add onion and whole bay leaf. Boil uncovered with all ingredients until vegetables are tender(about 30 minutes). Let cool. Serves 5-6. Enjoy! Рецепт 2: Mossflower Wedge Dough: 2 cups flour(wheat,oat, or white) 1 cup shortening 1/2 cup milk 1 tsp salt Filling: 1 cup chopped leeks (white part) 1 cup chopped onions 1 cup broth or gravy 1/2 to 1 block of cream cheese (optional) Topping: 1/2 cup finely diced small onions1/4 cup olive oil (extra light) A medium to large oven-safe bowl Combine the ingredients to make the dough then freeze for a 1/2 hour. Lightly grease the bowl with olive oil or butter then dust with flour. When the dough is ready, smush into the sides and bottom of the bowl (if you don’t have enough dough, just make some more)Take the chopped leeks and smush down into the bottom until their packed tight in. Then, if you want cream cheese, spread it on to taste over the layer of leeks. Pack the 1 cup chopped onions down onto the cream cheese and/or leeks. Then take the gravy or broth and ladle it over the onions evenly. Then make some more dough and freeze like you did in the beginning. When the dough is ready, roll it out, lift it carefully and lay it over the filling. Then crimp the edges. Mix the olive oil, and diced small onions and spread on to the top crust. Cut slits in the center. Bake until golden and brown and when no more steams coming out of the top. Serve hot. Refrigerate leftovers in airtight container. I hope you enjoy!! Дессерт 1: Great Hall Cake Two cups of Arrowroot and Pollen Flour (Wheat Flour) Chopped Chestnuts Honeyed Damsons Sugared Violets Raspberries Flaked Beechnuts Dried Plums Rosehip Syrup Wild Buttercup Cream (Meadow Cream) Blackberry Cream Almond Paste Half a cup of Greensap Milk (Soybean Milk, or a regular cup of cow’s milk) Candied Maple Leaves 4oz.(125g) Butter 4oz.(half cup) Sugar 2-3 eggs pinch of salt pinch of baking soda Mix the butter and sugar together until creamy. Then, put in the flour, salt, and baking soda. Mix together. Pour in the milk and mix. Add half of the flaked beechnuts and about 10 honeyed damsons. Mix. Take your pan, and butter it. Place the raspberries and the honeyed damsons in neat lines. Bake in a 350 degree oven. Repeat to make two cakes. Once they are firm and cool, slice each cake longways two times. On the bottom layer of the first cake, spread some rosehip syrup lightly across it. Put the sugared violets on it. Place the next layer (of the first cake) lightly on top and spread with blackberry cream. Sprinkle with candied maple leaves. Next layer (of the second cake) placed lightly on top, and spread with almond paste and scatter the rest of the flaked beechnuts on top. The last layer, spread wild buttercup cream on top, some chopped chestnuts, and some rosehip syrup to give it a light pink color. This is very sweet, so drink some milk with it. Дессерт 2: Cream Pudding 1 c. sugar 1 env. Knox gelatin 1/4 tsp. salt 1 1/4 c. milk 1 tsp. vanilla (optional) 2 c. heavy cream, whipped Thoroughly mix sugar, gelatin and salt add milk. Stir over medium heat until gelatin and sugar dissolve. Chill until partially set. Add vanilla. Whip until light and fluffy. Fold in whipped cream. Pile into 1 1/2-quart mold or bowl. Chill until firm (at least 4 hours). Serves 8.
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 18:46. Заголовок: Re: Кухня !
нус, а перевод?
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 19:48. Заголовок: Re: Кухня !
Мартин Делать нечего
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:00. Заголовок: Re: Кухня !
Трисс Янтарь Заходите помощь всегда нужна! *достает торт из духовки и смазывает его кремом* Так а теперь адо подождать пока он остынет. А пока сделаю омлет с грибами. *берет нужные продукты и начинает готовить* Мартин Орех приехала!
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:06. Заголовок: Re: Кухня !
Пижма Здорово! А почему она ещё не на форуме?
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:09. Заголовок: Re: Кухня !
Мартин Она спит. У нее сейчас ночь. Она мне всего три строчки послала. Не знаю придет ли. Но я ей напомнила о празднике не волнуйся.
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:11. Заголовок: Re: Кухня !
Пижма В Новосибирске разве ночь? Там сейчас кажется около 20... *Доделав салат, Мартин начал помогать аббатисе готовить омлет*
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:15. Заголовок: Re: Кухня !
Мартин А она не в Новосибирске. Я только не знаю где. Сказала потом все расскажет. А где сейчас ночь? Кстати на сколько яиц будем готовить омлет?
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:17. Заголовок: Re: Кухня !
*ушла, и вернулась с двумя увесистыми корзинками* Я подумала, что черника понадобится для начинки.
|
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:22. Заголовок: Re: Кухня !
Трисс О отлично! Сделаешь пироги с черникой?
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:24. Заголовок: Re: Кухня !
Пижма Ну во Владивостоке точно ночь.. но вряд ли она укатила в такую даль... Омлет будет уж точно не из одного яйца, на всех ведь должно хватить! :))
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:26. Заголовок: Re: Кухня !
Мартин Да наврядли. Ну тогда возьмем 50 яиц. Думаю должно хватить.
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:32. Заголовок: Re: Кухня !
Готовить эт хорошо))
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:37. Заголовок: Re: Кухня !
Инк Может поможешь?
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:37. Заголовок: Re: Кухня !
Пижма Конечно!
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:38. Заголовок: Re: Кухня !
Пижма В чем?))
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:41. Заголовок: Re: Кухня !
Инк В готовке. Или в украшение Пещерного Зала.
|
|
|
|
| |
Не зарегистрирован
Зарегистрирован: 01.01.70
|
|
Отправлено: 24.04.05 20:42. Заголовок: Re: Кухня !
Пижма Лучше помогу в украшении))) Что куда вешать?))
|
|
|
Ответов - 268
, стр:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
All
[только новые]
|
|